Logo Bouman
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

In uw regio

In uw regio

In uw regio

Wij bouwen badkamers in de regio Veenendaal

Bij Bouman Sanitair en Tegels in Veenendaal kunt u terecht voor uw nieuwe complete badkamer of toilet. Onze ruime showroom in Veenendaal nabij Amerongen en Leersum biedt veel inspiratie door de vele complete badkamer opstellingen die we hebben staan. Van landelijke badkamer tot moderne badkamer. Of juist slime oplossingen voor de kleine badkamer. Bent u woonachtig in Rhenen, Leersum, Els, Amerongen of Barnelveld? Dan is het zeker de moeite waard om onze badkamer showroom in Veenendaal een bezoekje te brengen.

De kracht zit hem in mooie producten en perfecte installatie

Een badkamer kopen is een complex traject. De badkamer is een ruimte die beperkt is en waar we zoveel mogelijk in willen plaatsen. Daarnaast zijn de technische mogelijkheden in uw woning in Rhenen, Leersum, Els, Amerongen of Barnelveld van belang. Heeft u het badkamer ontwerp en de sanitair producten compleet dan begint de renovatie van de badkamer. De oude badkamer slopen, bouwtechnische werkzaamheden, loodgieterswerk, electriciteit, tegelen en afmonteren. Allemaal facetten waar vakmanschap voor nodig is. Bij Bouman Sanitair en Tegels in Veenendaal hebben we die disciplines in huis. We hebben al veel badkamers gebouwd in Rhenen, Leersum, Els, Amerongen en Barnelveld. Aarzel niet om met ons in gesprek te gaan.

U vindt ons in Veenendaal

Bent u op zoek naar een winkel in de buurt van Rhenen, Leersum, Els, Amerongen of Barneveld. Aarzel niet om onze badkamer showroom in Veenendaal te bezoeken. Naast een mooie badkamer showroom kunnen wij ook uw complete badkamer installeren. En wilt u dit zelf doen dan helpen onze vakmensen u in ieder geval op weg in dit complexe technische aankooptraject. Al veel klanten uit Rhenen, Leersum, Els, Amerongen en Barnelveld zijn u voor gegaan.