Logo Bouman
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Installatiebedrijf Veenendaal

Bouman Sanitair | Installatiebedrijf

Installatiebedrijf Veenendaal

De kwaliteit van onze badkamer installatie is het visitekaartje van Bouman Sanitair in Veenendaal. Onze eigen monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen die precies weten waar het om draait bij het bouwen van badkamers in Veenendaal en omgeving.

Van ontwerp tot renovatie

De verbouwing, leidingwerk, installatie en montage, alles wordt van A tot Z door ons geregeld en uitgevoerd. U heeft er geen omkijken naar! En, bij de badkamer is dat van wezenlijk belang. Het tegelwerk moet er strak inzitten, er mogen geen lekkages ontstaan en dat moet gelden voor jaren. Bouman Sanitair in Veenendaal heeft 20 jaar ervaring in badkamer renovatie. We zijn dan ook niet bang om goede garantie op onze badkamer installaties te geven. Wilt u voor uw woning in Veenendaal, Amerongen, Leersum of omgeving een nieuwe badkamer of toilet. Kijk dan eens bij onze voorbeeld badkamers en toiletten. Wellicht doet u hier al goede ideetjes op en werken we die in onze badkamer showroom in Veenendaal verder uit.

Zelf doen, samen doen of laten doen

Deze slogan zegt het al vanzelf. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor sanitair producten en tegels en deze zelf plaatsen. Graag adviseren wij u ook in dit traject zodat het goed gaat. De verbouwing van de badkamer kunnen we ook samen doen. U het sloopwerk bijvoorbeeld, en wij de rest. Maar wilt u volledig ontzorgt worden dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Met ons eigen installatie team verzorgen we de totale badkamer renovatie en heeft u 1 aanspreekpunt. Gemak dient de mens! Graag ontvangen wij u in onze badkamer showroom zodat u nader kennis met ons kunt maken. U voelt gelijk de liefde voor sanitair en het maken van vakwerk.

Direct contact opnemen