Logo Bouman
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Over Bouman badkamers Veenendaal

Bouman badkamers | Over ons

Over Bouman badkamers Veenendaal

De kracht van ons bedrijf Bouman badkamers in Veenendaal is de passie voor ons vak. Met veel liefde ontwerpen we badkamers voor onze klanten in de ruime omgeving van Veenendaal. Nadat we uw droom badkamer hebben samengesteld gaan we aan de slag met de badkamer renovatie. Al 20 jaar zijn wij, van Bouman badkamers in Veenendaal, gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer.

Perfect ontwerp aansluitend bij uw smaak

Door uitgebreid om de tafel te gaan zitten inventariseren we uw ideeën over de perfecte badkamer. Deze gaan wij, van Bouman badkamers, vervolgens vertalen in een verrassend en bij uw smaak passend badkamer ontwerp. Wilt u graag zien wat voor unieke badkamer we voor u ontwerpen maak dan een afspraak bij ons in de showroom. Dan gaan we met elkaar aan de slag!

Grote badkamer showroom

Bij Bouman badkamers In Veenendaal hebben wij een grote showroom met een erg uitgebreid assortiment sanitair. U heeft de keuze uit veel A-merken, zoals Geberit, Grohe, Sphinx en Sealskin. Naast deze A-merken hebben wij ook het Baden+ huismerk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Baden+ is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar Bouman badkamers één van is.

Snelle levering van uw badkamer

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. En dat hebben we al voor veel klanten in Amerongen, Rhenen, Elst en Leersum gedaan. Wilt u alvast inspiratie voor uw nieuwe badkamer. Kijk dan even bij de voorbeeld badkamers voor bijvoorbeeld een landelijke badkamer, moderne badkamer of juist een kleine badkamer. En, we houden van duidelijke afspraken. U weet vooraf exact wat de badkamer kost, wanneer deze geleverd wordt en we bieden natuurlijk garantie op de producten en de badkamer installatie. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verrassingen te staan bij Bouman badkamers in Veenendaal.

Bouman Sanitair werkt in de ruime omtrek van Veenendaal

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Bouman Badkamers heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Veenendaal, Elst, Amerongen, Overberg en Rhenen.

Neem nu contact op met Bouman badkamers. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom. Bekijk hier alvast de openingstijden.

Direct contact opnemen