Bouman Badkamers
Bouman Badkamers
Industrielaan 36
3903 AD Veenendaal
0318 550 066 - info@boumansanitair.nl
Aangesloten bij
Badkamerradiator trends - Badkamerradiator trends

4 badkamerradiator trends 

Bij het stylen van je nieuwe badkamer denk je misschien niet snel aan een radiator. Toch kun je met een radiator een heel bijzonder accent geven aan je badkamer. Radiatoren zijn er tegenwoordig in talloze vormen, kleuren en designs. We zetten vier trends uit de wereld van de badkamerradiators voor je op een rij.

1. Designradiatoren in strakke vormen

Een radiator is niet alleen om je badkamer heerlijk te verwarmen. Vandaag de dag kun je met de verwarming van je badkamer ook trendy design aan je badkamer toevoegen. Je hebt hele strakke radiatoren die bestaan uit een verticale of horizontale plaat. Eventueel met een moderne handdoekbeugel of spannende openingen waar je handdoek aan opgehangen kan worden.

Badkamerradiator trends - 1. Designradiatoren in strakke vormen
Badkamerradiator trends - 1. Designradiatoren in strakke vormen

2. Radiatoren in diverse kleuren

Met een radiator kun je ook een spannend kleuraccent aan je badkamer toevoegen. Je hebt designradiatoren in allerlei kleuren. Vooral aardetinten, zoals roestbruin, zijn in opkomst. Maar je ziet ook zwarte radiatoren. Perfect voor de badkamer met een industriële look. En wat dacht je van groen of roze voor een plantrijke bohemien badkamer? Met zo’n gekleurde radiator stijl je de badkamer helemaal af.

3. Retro look: ledenradiator

Helemaal terug van weggeweest zijn de ledenradiatoren, ook wel bekend als kolomradiatoren. Al dan niet in een moderne uitvoering. Geïnspireerd door de brede radiatoren die je vroeger had, waarop je handschoenen kon laten drogen. Nostalgie pur sang. Je hebt ze in traditioneel wit, maar ook in allerlei andere tinten. Met zo’n ledenradiator in grijs maak je in een klassieke badkamer echt een chic statement.

Badkamerradiator trends - 2. Retro look radiator
Badkamerradiator trends - 2. Retro look radiator

4. Energiezuinig: de elektrische verwarming

Als laatste trend zien we dat de elektrische verwarming aan terrein wint in de badkamer. Het is een ideale manier om de badkamer als aparte ruimte van je huis te verwarmen. De elektrische radiator sluit je gewoon aan op je elektra. Zo hoeft je cv-ketel voor de centrale verwarming niet aan te springen. Wel zo energiezuinig. Op dezelfde manier bespaar je met elektrische vloerverwarming ook op je stookkosten. Vraag je badkamerspecialist naar de mogelijkheden. Hij adviseert je graag om met de radiator in je badkamer een trendy én duurzaam statement te maken.

Deel dit artikel
Badkamerradiator trends - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Gerelateerde blogs
 

Ontdek dé 6 badkamertrends van 2020

Dit jaar wordt de badkamer een echte leefruimte, met een verrassende look. Ontdek de top 6 badkamertrends!

Lees meer
 

Badkamerverlichting
Hoe kies je de juiste?

Waarom is badkamerverlichting belangrijk? De juiste verlichting helpt je om steeds weer stralend voor de dag te komen.

Lees meer
 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

Lees meer
Badkamerradiator trends - Reviewblok
Badkamerradiator trends - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties