Bouman Badkamers
Bouman Badkamers
Industrielaan 36
3903 AD Veenendaal
0318 550 066 - info@boumansanitair.nl
Aangesloten bij
Duravit badkamermeubelen
Duravit badkamermeubelen - Duravit badkamermeubelen
Een stijlvol badkamermeubel in je badkamer

Duravit badkamermeubelen

Duravit is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stijlvolle badkamermeubels van de hoogste kwaliteit. De meubels worden gemaakt van duurzaam materiaal, zodat deze lang mooi blijven in de vochtige badkamer. Alle producten worden met zorg ontwikkeld en met de hand afgewerkt. Ook worden er bijzondere technieken toegepast, zoals je alleen bij Duravit vindt. Bekende meubelseries van Duravit zijn onder andere Brioso, Luv, Darling new, Happy D.2, L-Cube, Starck en Vero Air. We lichten er een aantal voor je uit.

Duravit Happy D.2 badkamermeubel

De Happy D.2 serie van Duravit is een bijzondere, complete serie badkamermeubels. Met zachte, afgeronde contouren, greeploze fronten en dun plaatmateriaal. Vrouwelijk, chique en puur. Ook de lade-indeling van deze serie blinkt uit. De laden bieden royaal plaats aan alles wat je nodig hebt bij de persoonlijke verzorging. De meubels kun je combineren met de wastafel en het toilet uit dezelfde serie.

Duravit badkamermeubelen - 4.Happy D2
Duravit badkamermeubelen - 4.Happy D2

Happy D.2 Plus zwarte badkamermeubels

Bij de serie Happy D.2 Plus speelt de trendkleur zwart een hoofdrol. Zwart zie je in deze serie terug in de meubels, wastafels en zelfs het toilet en bidet. Bij de wastafels, bad en toilet of bidet is de binnenzijde glanzend en de buitenzijde mat. Speciaal zijn de meubels met twee contrasterende kleuren: wit aan de binnenzijde, matantraciet aan de buitenkant. 

XViu futuristische meubels

De badkamerserie XViu van Duravit is uniek. Niet alleen door de vorm van de meubels, maar ook door het materiaalgebruik. Spannende contrasten ontstaan door de combinatie van de materialen: keramiek met glas, hout of poedergelakt metaal. Ook de manier waarop de meubels zijn samengesteld, is bijzonder. De keramieken wastafels sluiten dankzij de innovatieve C-bonded techniek naadloos aan op het metalen frame. Je ziet de bevestigingen niet. Vanuit elk perspectief ziet het XViu meubel er perfect uit en straalt het een futuristische schoonheid uit. De meubels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 45 cm tot en met 120 cm breed. En in verschillende kleuren: van houtlooktinten tot spannende hoogglans varianten.

Duravit badkamermeubelen - 3. XViu futuristische meubels

Durasquare

Bijzonder trendy zijn de Durasquare meubels van Duravit. De wastafels ogen modern en heel strak door het ultradunne keramiek. Het keramiek is vervaardigd met het innovatieve materiaal DuraCeram. Hierdoor zijn de randen slechts vijf millimeter dik. Het design is rechthoekig met elegante, afgeronde hoeken. In combinatie met de metalen frames, in zwart of chroom, sluiten deze wastafels helemaal aan op de industriële trend. Daarnaast zijn de meubels bijzonder praktisch. Ze zijn in hoogte verstelbaar en optioneel kan er aan de linker- of rechterzijde een handdoekhouder geplaatst worden. 

Unieke technieken

Uniek aan de serie XViu en Happy D.2 Plus zijn de meubels met de C-bonded techniek. Deze innovatieve techniek zorgt er voor dat de keramieke wastafel naadloos aansluit op de vorm van het badmeubel. De wastafel is zo perfect verzonken in het meubel waardoor je de aansluitingen niet ziet. Een andere unieke techniek die je bij de Happy D.2 Plus meubels ziet, is de C-shaped techniek. Bij de C-shaped techniek neemt de wastafel de exacte vorm aan van het meubel zonder dat uitsparingen of uitsteeksels zichtbaar zijn. De wastafels zijn zo parallel op diverse (metalen) onderstellen te plaatsen. De wastafel krijgt hiermee een robuust uiterlijk en is makkelijk schoon te maken. 

Duravit badkamermeubelen - C-bounded
Duravit badkamermeubelen - 1. Duravit badkamerserie Luv

Duravit badkamerserie Luv

De Luv badkamerserie is ontworpen door designer Cecilie Manz. De serie valt op door haar pure lijnen en vloeiende elegantie. Het design heeft een Scandinavische look door de heldere, zachte vormen en symmetrie. De succesvolle serie bestaat uit diverse opzetwastafels, fonteinen en spiegels. En meubels in verschillende afmetingen en kleuren. Je hebt voor het meubel de keuze uit diverse subtiele zijdemat tinten die goed te combineren zijn met andere elementen in de badkamer. Denk aan de kleuren amandel, taupe, steengrijs, Nordic wit en lichtblauw en nachtblauw.  

Duravit L-Cube badkamermeubel

Het L-Cube badkamermeubel programma van Duravit kenmerkt zich door de minimalistische vormgeving. Geen grepen, geen overbodige elementen, geen afleiding. Breng rust en maximale elegantie in je badkamer met een L-Cube badkamermeubel. Het meubel kan tot een lengte van maar liefst 2 meter gemaakt worden. Voor meer opbergruimte kies je voor een bijpassende hoge kast uit de L-Cube serie. 

Duravit badkamermeubelen - 2. Duravit L-Cube badkamermeubel
Duravit badkamermeubelen - 2. Duravit L-Cube badkamermeubel

Stel zelf je meubel samen

Je kunt de afmetingen van de hoogte (600 - 2000 mm), breedte (250 - 500 mm) en diepte (200 - 363 mm) zelf bepalen. Het L-Cube meubel is een mooie combinatie met de Darling New wastafel of waskom. Je kunt het L-Cube badkamermeubel ook goed combineren met de wastafels uit de P3 Comforts serie, de ME by Starck en de Vero Air wastafel series.

DURAVIT BADKAMERMEUBELS
Duravit Happy D2 Plus c-bonded
Duravit badkamermeubel XViu
Duravit Luv wastafelmeubel badkamer
Duravit badkamermeubel I Cube wastafelmeubel dubbele opzetkommen bovenaanzicht met spiegelpaneel

Duravit Darling New badmeubel

Het badkamermeubel en de wastafel uit de Darling New serie van Duravit kenmerken zich door de typische verfijnde randen en cirkelvorm. Een wastafel met een handige diepte en aflegruimte. Het meubel is exact op de millimeter verwerkt en begint precies daar waar het keramiek eindigt. Maak kennis met het fraaie badkamermeubel Darling New C-Bonded.

Badkamermeubelen van Duravit

Badkamermeubelen van Duravit zijn met aandacht voor kwaliteit én voor design ontworpen. Hiervoor zoekt het merk de samenwerking op met gerenommeerde designers. Met deze ontwerpers onderzoekt Duravit nieuwe manieren om een meubel samen te stellen. Innovatieve, oogstrelende meubels voor de badkamer zijn het resultaat. Wie kiest voor meubels van Duravit, haalt dan ook niet alleen kwaliteit in huis, maar ook echt een pronkstuk.

DURAVIT COLLECTIE
Duravit badkamermeubelen - Reviewblok
Duravit badkamermeubelen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties