Bouman Badkamers
Bouman Badkamers
Industrielaan 36
3903 AD Veenendaal
031 855 0066 - info@boumansanitair.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Bouman Badkamers

Installatie

Heeft u een keuze gemaakt voor een badkamer? Ook voor de installatie bent u bij Bouman Sanitair in Veenendaal in goede handen. We staan bekend om ons vakmanschap. Al onze eigen monteurs zijn vakmensen die zorgen voor een perfecte installatie en afwerking.

  Installatie - 1. Bouman Van ontwerp tot renovatie

Van ontwerp tot renovatie

De verbouwing, het leidingwerk, de installatie en montage van uw badkamer: we kunnen met ons eigen team vakmensen alles voor u regelen en uitvoeren. Van A tot Z! Dat is wel zo fijn, want een badkamer installeren vraagt om expertise. Het zetten van tegels is bijvoorbeeld nauwkeurig werk. De voegen moeten strak op elkaar aansluiten. Hieraan herkent u de vakman. Ons familiebedrijf Bouman Sanitair in Veenendaal heeft jarenlange ervaring in badkamer renovatie. We geven dan ook met een gerust hart 5 jaar garantie op onze badkamerinstallaties.

Direct contact opnemen  

Doe het zelf badkamer

U kunt bij ons eveneens terecht voor sanitairproducten en tegels die u zelf plaatst. We helpen de doe-het-zelver ook graag op weg. Wilt u zelf een gedeelte van het verbouwingstraject voor uw rekening nemen? Denk bijvoorbeeld aan het sloopwerk. Ook dat is mogelijk. Graag ontvangen wij u in onze badkamershowroom zodat we u met onze passie en liefde voor het sanitair kunnen adviseren. Zoals we dat al voor veel klanten in de omgeving van Amerongen, Rhenen, Elst en Leersum hebben gedaan.

  Installatie - 2. Bouman doe het zelf badkamer

De zekerheid van Bouman Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Bouman Badkamers dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Installatie - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties