Bouman Badkamers
Bouman Badkamers
Industrielaan 36
3903 AD Veenendaal
0318 550 066 - info@boumansanitair.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Bouman Badkamers

Installatie

Heb je een keuze gemaakt voor een badkamer? Ook voor de installatie ben je bij Bouman Sanitair in Veenendaal in goede handen. We staan bekend om ons vakmanschap. Al onze eigen monteurs zijn vakmensen die zorgen voor een perfecte installatie en afwerking.

Installatie - 1. Bouman Van ontwerp tot renovatie

Van ontwerp tot renovatie

De verbouwing, het leidingwerk, de installatie en montage van je badkamer: we kunnen met ons eigen team vakmensen alles voor je regelen en uitvoeren. Van A tot Z! Dat is wel zo fijn, want een badkamer installeren vraagt om expertise. Het zetten van tegels is bijvoorbeeld nauwkeurig werk. De voegen moeten strak op elkaar aansluiten. Hieraan herken je de vakman. Ons familiebedrijf Bouman Sanitair in Veenendaal heeft jarenlange ervaring in badkamer renovatie. We geven dan ook met een gerust hart 5 jaar garantie op onze badkamerinstallaties.

Doe het zelf badkamer

Je kunt bij ons eveneens terecht voor sanitairproducten en tegels die je zelf plaatst. We helpen de doe-het-zelver ook graag op weg. Wil je zelf een gedeelte van het verbouwingstraject voor jouw rekening nemen? Denk bijvoorbeeld aan het sloopwerk. Ook dat is mogelijk. Graag ontvangen wij je in onze badkamershowroom zodat we jou met onze passie en liefde voor het sanitair kunnen adviseren. Zoals we dat al voor veel klanten in de omgeving van Amerongen, Rhenen, Elst en Leersum hebben gedaan.

Installatie - 2. Bouman doe het zelf badkamer
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

De zekerheid van Bouman Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bouman Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties