Bouman Badkamers
Bouman Badkamers
Industrielaan 36
3903 AD Veenendaal
0318 550 066 - info@boumansanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Veenendaal

Bouman Sanitair

Bouman Sanitair is het vertrouwde adres voor sanitair, tegels en installatie in Veenendaal. In onze showroom vind je een ruime collectie baden, douches, badkamermeubels, wastafels en toiletten. Wij luisteren graag naar jouw wensen, om een persoonlijk en uniek ontwerp te maken. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Bouman Van ontwerp tot installatie

Van ontwerp tot installatie

Graag heten we van Bouman Sanitair je hartelijk welkom in onze ruime showroom. Laat je in onze ruime badkamer showroom van 750m2 inspireren door de talloze badkamer opstellingen. We hebben veel complete badkameropstellingen staan in een landelijke, moderne en tijdloze badkamer sfeer. Na de inventarisatie van jouw wensen kunnen we ook de beste badkameropstelling en -indeling voor je ontwerpen. Natuurlijk volledig afgestemd op jouw gezinssamenstelling en budget. Laat je verrassen door ons vakmanschap en breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Wij, Ria en Peter de Haas, werken met hart en ziel voor ons familiebedrijf. In ons familiebedrijf bieden wij je keuze, kwaliteit en service die je mag verwachten bij de aankoop van jouw badkamer. Een nieuwe badkamer is immers een aankoop voor jaren. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ook hebben we ons eigen montageteam, zodat we het gehele traject van ontwerp tot installatie uit handen kunnen nemen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal in alles wat wij doen.  

Over ons - 2. Bouman Ons team
We doen er alles aan om aan àl jouw verwachtingen te voldoen, of liever te overtreffen!

3D-tekening

Een badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom maken wij jouw verwachtingen graag waar en maken we een 3D-tekening van het badkamerontwerp voor je. Zo kun je een goed beeld vormen van hoe de badkamer er komt uit te zien. Bouman Badkamers heeft al veel badkamers ontworpen voor klanten in de omgeving van Elst, Rhenen, Amerongen en Leersum, Amerongen, Barneveld, Wageningen en Wijk bij Duurstede.

LEES MEER

Over ons - 4. Bouman Specialiteitenblok
Over ons - 4. Bouman Specialiteitenblok

Installatie

Bouwman Sanitair in Veenendaal helpt je ook graag met de installatie van jouw badkamer of toilet. We maken hiervoor een duidelijke planning, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We houden van duidelijke afspraken. Vooraf weet je exact wat de badkamer kost en wanneer deze geleverd wordt. Uiteraard bieden we ook garantie op de producten en de badkamerinstallatie.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Bouman Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bouman Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief