Bouman Badkamers
Bouman Badkamers
Industrielaan 36
3903 AD Veenendaal
0318 550 066 - info@boumansanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Veenendaal

Bouman Sanitair

Over ons - 1. Bouman Van ontwerp tot installatie

Van ontwerp tot installatie

Graag heten we van Bouman Sanitair u hartelijk welkom in onze ruime showroom. Laat u in onze ruime badkamer showroom van 750m2 inspireren door de talloze badkamer opstellingen. We hebben veel complete badkameropstellingen staan in een landelijke, moderne en tijdloze badkamer sfeer. Na de inventarisatie van uw wensen kunnen we ook de beste badkameropstelling en -indeling voor u ontwerpen. Natuurlijk volledig afgestemd op uw gezinssamenstelling en budget. Laat u verrassen door ons vakmanschap en breng een bezoek aan onze showroom in Veenendaal.

Maak een afspraak

Ons team

Wij, Ria en Peter de Haas, werken met hart en ziel voor ons familiebedrijf. In ons familiebedrijf bieden wij u keuze, kwaliteit en service die u mag verwachten bij de aankoop van uw badkamer. Een nieuwe badkamer is immers een aankoop voor jaren. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ook hebben we ons eigen montageteam, zodat we het gehele traject van ontwerp tot installatie uit handen kunnen nemen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal in alles wat wij doen.  

Over ons - 2. Bouman Ons team
We doen er alles aan om aan àl uw verwachtingen te voldoen, of liever te overtreffen!

3D-tekening

Een badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom maken wij uw verwachtingen graag waar en maken we een 3D-tekening van het badkamerontwerp voor u. Zo kunt u een goed beeld vormen van hoe de badkamer er komt uit te zien. Bouman Badkamers heeft al veel badkamers ontworpen voor klanten in de omgeving van Elst, Rhenen, Amerongen en Leersum, Amerongen, Barneveld, Wageningen en Wijk bij Duurstede.

LEES MEER

Over ons - 4. Bouman Specialiteitenblok
Over ons - 4. Bouman Specialiteitenblok

Installatie

Bouwman Sanitair in Veenendaal helpt u ook graag met de installatie van uw badkamer of toilet. We maken hiervoor een duidelijke planning, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We houden van duidelijke afspraken. Vooraf weet u exact wat de badkamer kost en wanneer deze geleverd wordt. Uiteraard bieden we ook garantie op de producten en de badkamerinstallatie.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Bouman Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Bouman Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties